Meteen naar de content

Gratis verzending

Niet goed? Geld terug!

Neem contact op

Veelgestelde Vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen. Heb je geen antwoord kunnen vinden op jouw vraag? Neem dan contact op met de KZ Store support via info@kzbiz.org

Payments

De verzendkosten van de bestelling nemen wij voor eigen rekening.

Returns

Ja. Je kunt iedere bestelling binnen 14 dagen aan ons retour sturen zonder opgaaf van reden. 

 

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. 

Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van een Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen op je rekening staat. 

Klik hier om een retourformulier te downloaden.

 

Shipping

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volgende link: 

[LINK NAAR TRACK EN TRACE PAGINA] 

Heb je 3 dagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op. 

 

De gemiddelde levertijd bedraagt 12-15 dagen. Onze producten worden namelijk direct vanuit de leverancier naar jou verzonden. Door dit unieke businessmodel kunnen wij enorm besparen op opslag- en transportkosten en kunnen wij de producten tegen een lagere prijs aanbieden dan de concurrent en de verzendkosten voor eigen rekening  nemen. 

 

Omdat we werken met verschillende leveranciers kan het zo zijn dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden. Als er items uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans na 2-3 dagen.

Onze excuses voor het ongemak.

Op deze pagina [LINK NAAR TRACK JE ORDER PAGINA] kun je je e-mailadres en ordernummer in te voeren om je pakketje te volgen. 

 

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorderbedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten. 

 

Bedankt voor het bezoeken van onze pagina!

Verzending

Altijd gratis verzending binnen NL & België

Support

7 dagen per week binnen 24 uur

Garantie

Niet goed? Geld terug!